Број на текстови објавени денес: 22
image003
image003

Пендаровски: Криминалците ќе одат во затвор, службeниците ќе останат на работа (ВИДЕО)

s-pendarovski

По 11-ти декември, промената на власта ќе донесе силен економски равој. Никој нема да страда по промената на власта. Криминалците ќе одат во затвор, службениците ќе останат на работа. Нема да продолжат налудничавите проекти, ќе бидат стопирани и ќе подлежат на ревизија. Парите ќе се трошат за живот во Македонија, рече носителот на кандидатска листа на СДСМ, во првата изборна единица, Стево Пендаровски, на вчерашниот конгрес на СДСМ.

Тој повика на мобилизација и победа на изборите што, како што речени, ни е на дофат.