Број на текстови објавени денес: 0
MAZDABaner1
MAZDABaner1Mobile

ОХРИД1 ВНЕСЕ СТРАВ И ПАНИКА ПОМЕЃУ ОХРИЃАНИ, ОБВИНИТЕЛСТВОТО ВО ДЛАБОК СОН!!

svr_ohrid

Притворените лица ,теорористичката банда која изврши напад во Диво Населе-Куманово , синоќа од затворото во Прилеп беше префрлена во КПУ „Затвор“Охрид. Од причина што КПУ „Затвор“Охрид се наоѓа во дворот на СВР Охрид, нормално е да биде зголемено нивото на безбедност на затворскиот објект. Еден Охридски портал , кој е под капа на охридскиот градоначалник Никола Паун Бакрачески, синоќа ,а и денес шири фобија по безбедноста на охриѓани,нешто за што нема никаква потреба. Неразбрливо е зошто Јавното Обвинителство Охрид , но и СВР Охрид не покренуваат истрага и обвинение против сопственикот на електронскиот портал Охрид 1 Љупчо Танески.

Охриѓани и гостите кој престојуват во Охрид можат да функционираат нормално и безбедно, нема никаква причина за сеење страв ипаника помеѓу граѓаните на Охрид,всушност затворите се направени за прекршители на Закон ,а не како ќе му падне на памет на градоначалникот на Охрид и неговиот медиумски потрчко -Бакрачевист Љупчо Танески.

Охридскај