Број на текстови објавени денес: 0
MAZDABaner1
MAZDABaner1Mobile

Охридско „добредојде“ до власта: „Одете на Халкидики, не го гнасете Охрид“ ФОТО ВЕСТ

14971811_10211499434507385_221217876_n

„Одете на Халкидики, не го гнасете Охрид“ пишува на паното кое вчера беше поставено на патот Кичево-Охрид, каде ВМРО-ДПМНЕ и коалициските политички партнери го одржаа својот прв митинг пред изборите.
Со ова порака, охриѓани вчера и посакаа „добредојде“ на коалицијата на власт.