Број на текстови објавени денес: 30
image003
image003

Онлајн безбедност – секс 1:0

sex4

Скоро 40 отсто од Американците би се откажале од секс една година, само ако им се гарантира подобра онлајн безбедност.

Недамнешно истражување меѓу 2.000 возрасни Американци покажало дека четворица меѓу 10 лица би издржале 12 месеци без да водат љубов, ако не мора да се грижат за крадење на идентитетот од интернет, хакирање на нивните профили и е-пошта или губење на некој онлајн акаунт.

40 отсто од Американците пак би се откажале од својата омилена храна еден месец во името на онлајн безбедност.