Број на текстови објавени денес: 7
DVE-LIRI-Baner6-970x90

ОД МИНУТА ВО МИНУТА Главните пораки од митингот на СДСМ во Берово

berovo

Од минута во минута, ова се главните пораки од митингот на СДСМ во Берово:

• Драган Аговски, дипломиран криминалист, невработен:

– Оваа криминална власт ја осиромаши цела Македонија.

– Јас сум решен и мене никој нема да ме спречи да го кренам својот глас.

– Овој план ветува дека же живееме подобро и дека ќе се вработуваме со дипломи и искуство, а не со партиски книшки.