Број на текстови објавени денес: 76
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

ОД ДНОТО ИМА ПОДОЛУ,ГРУЕВСКИ ДА ТИ БИЛ СВЕТИ НИКОЛА,СВЕТИОТ СИНОД НЕ ЗНАЕЛ???

ОД ДНОТО ИМА ПОДОЛУ! Додека Никола Гриевски говори се’ и сешто на митинг забеганоста продолжува. Член на ВМРО ДПМНЕ со икона во раце на Светиот Никола ,во прв ред?!,небаре Никола Груевски е светецот?? До каде оди забеганоста ??Една фотографија милион зборови, погледнетего новото чудо на глупоста.