Број на текстови објавени денес: 41
DVE-LIRI-Baner6-970x90

Одрони на повеќе места на патот Делчево-Македонска Каменица

%d0%be%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%bd1

АМСМ информриа дека на магистралниот пат А-3 Делчево-Македонска Каменица поради појава на одрони на повеќе места се препорачува внимателно возење.

Се преземаат мерки за расчистување на патот.
.