Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

Ноќен експрес: Одумирање или ново раѓање на телевизијата

download-845

Одумирање или ново раѓање на телевизијата во Ноќен експрес со Бранко Огњановски-Миле Паника, Жаре Еден на еден, Дејан Георгиевски, Горазд Цветковски, Маја Вукичевик, Камелија Шојлевска, Принц…

– Програмите на нашите телевизии изобилуваат со турски серии и емисии во кои се бираат таленти од пензионери па до млади – вели Бранко Огњановски или Миле Паника во Ноќен експрес на Канал 77, на тема одумирање или ново раѓање на телевизијата.