Број на текстови објавени денес: 83
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Николовски: Ќе го вратиме животот во селата и во градовите (ВИДЕО)

%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b811

Нема да застанеме со работа. Ќе го вратиме животот во селата и градовите. Ќе ставиме крај на масовното иселување од третата изборна единица. Ќе го запреме понижувањето на земјоделците и работниците! Особена грижа ќе им посветиме на работниците во рударството и текстилната индустрија. Имаме план и мерки преку кои ќе ја намалиме социјалната разлика, така што секој работник ќе добива достоинствена плата од која ќе живее, а нема да преживува, рече носителот на кандидатската листа на СДСМ во третата изборна единица, Љупчо Николовски, на вчерашниот партиски конгрес.