Број на текстови објавени денес: 42
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Николовски: Институциите да го решат деценискиот проблем на земјоделците од Зелениково

ffwefw

Дополнителниот заменик министер за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски заедно со неговиот кабинет остварија работна средба со земјоделците од општина Зелениково.

– Бараме институциите веднаш да спроведат ревизија и да го решат деценискиот проблем на правните субјекти и земјоделците од општина Зелениково – порача Николовски.