Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

Нема веќе паркирање долж Партизанска

bunjakovec_partizanska_7apr15-plusinfo2

Заштитни столпчиња се поставени долж булеварот Партизански одреди за да се спречи паркирање на тротоарот.

 

Од Град Скопје објаснуваат дека на овој потег се гради велосипедска патека, дел од рутата 2, која ќе води до Влае.