Број на текстови објавени денес: 0
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

На сите 18-годишни Италијанци владата ќе им даде по 500 евра за да купат книги

%d0%ba%d0%bd%d0%b8%d0%b3%d0%b84

Сите Италијанци кои ќе наполнат 18 години во периодот помеѓу 3. ноември 2016 и 31. декември 2017 година (ова може и да се продолжи) ќе добијат од владата сума од 500 евра што ќе можат да ги искористат за да купат книги.