Број на текстови објавени денес: 42
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

На патот Маврово – Дебар од среда ќе се вози по една лента

%d0%bc%d0%bc1%d1%9d

На магистралниот пат Маврово – Дебар на Мелнички мост, поради изведување работи на пат сообраќајот, ќе се одвива по една коловозна лента наизменично, од среда до следниот понеделник, соопшти АМСМ