Број на текстови објавени денес: 0
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Најмногу снег ноќеска наврна во Маврово

download-1594

Снежна покривка од 10 сантиметри е формирана на Маврово, Крушево и Берово 4, Пожаране 3, Претор, Лазарополе и Крива Паланка 2 и еден сантиметар снежна покривка формирана е во Демир Капија, Штип, Виница, Тополчани и Ѓуриште.