Број на текстови објавени денес: 0
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

НАМЕРЕН ПАД НА КРИТИЧКИТЕ ПОРТАЛИ ВО Р.МАКЕДОНИЈА , ШТО Е СЛЕДНО ОД ВМРО ДПМНЕ?

imgres

Од раните утрински часови , голем дел од македонските портали ,кој не се наклонети на актуелната власт ,граѓаните нем можат да ги отворат .Имено поголем дел од порталите користат Хостинг услуги од компанијата УНЕТ-Скопје. паднати се скоро сите повлијателни портали,додека и ОхридСкај се соочува со повремени серверски падови во изминатиот период.

Реадкцијата на Охридскај ,уште пред 2 месеци предупреди дека ќе има вакви гнасни игри , со цел на власта граѓаните да не можат да ја дознаат вистината. Другата причина е фактот што мегафоните на партијата на власт воопшто повеќе скоро никој не ги отвора , ниту чита, од таа причина се прави напад на објективното новинарство во Р.Македонија.

Охридскај