Број на текстови објавени денес: 59
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Митинг на СДСМ вечерва во Гостивар и во Тетово

1-24

Денеска во 19 часот, централниот караван на СДСМ и коалицијата ќе одржи Централен митинг во Тетово на улицата Маршал Тито кај хотел „Пелагонија“ и Халк банка. На митингот ќе се обрати претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

Претходно, СДСМ ќе одржи митинг во Гостивар кај Домот на културата „АСНОМ“ со почеток во 17:30 часот.