Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

МАКЕОДНСКИТЕ ДАМИ ГО КРЕНАА ГЛАСОТ ПРОТИВ НИКОЛА ГРУЕВСКИ(ФОТО)

15032762_10211380665341792_8103036573831960859_n

Од како Никола Груевски и ВМРО ДПМНЕ ги испорачаја листите  со кандидатите кој треба да се спасат од истраги,поради нивниот иден пратенички имунитет, дамите од Македонија со одговор до Груевски-Сон ќе ти бидат 63 пратеници, македоснкиот народ ќе бил негов најголем кошмар!