Број на текстови објавени денес: 76
image003
image003

Маж обвинет за убиство со секс на својата девојка

man-and-woman-dies-having-marathon-sex-on-easter-sunday-at-ajegunle-356x220

Фатаи Бусари од Нигерија е обвинет за убиство на својата 48-годишна пријателка. Тие имале секс, а по односот таа искрвавела до смрт.

Како што пренесуваат медиумите, 50-годишниот Бусари пред сексуалниот однос земал апчиња за потенција, а потоа долготрајниот секс довел до сериозни проблеми кај партнерката, по што таа почнала да крвави и набргу починала. Двајцата работеле како чистачи на улици, а веќе извесно времебиле во љубовна врска. На Бусари му следи судење,  а се претпоставува дека најверојатно ќе добие смртна казна.