Број на текстови објавени денес: 22
image003
image003

Мадона не сака да му помогне на братот бездомник

madona11

„Сите ме оставија кога имав тешка фаза во животот. Ова може да му се случи на кој било. Немам приходи и собирам шишиња и лименки, работам секакви работи“ изјавил братот на Мадона. Мартин Чиконе, постар брат на кралицата на поп музиката Мадона, е фатен како во утринските часови со постојано пие на скалите на една урната куќа во Лос Анџелес. Мартин, кој бил долгогодиен зависник од алкохол, успеал да остане тгрезен во последните неколку години, но се чини дека сега братот на познатата пејачка повторно потклекнал.

Неговите пријатели откриваат дека се плашеле токму од ова, и затоа сега ја преколкуваат неговата богата сестра да му помогне.
„Имам впечаток дека Мартин не може и не сака да порестане да пие. Навистина, сево ова е тажно,“ изјавил загрижен пријател. Братото бескуќник на Мадона се потира на добрината и помошта на луѓето кои ги запознава на улица. Се тргнало наопаку кога јка изгубил работата во лозјата на својот татко во Сутон Беј во Мичиген.

Позната пејачка одамна ги прекинала сите врски сои роднин ите ,а нејзиниот помлад брат Кристофер во 2008 година напишал книга за неа во која ја опишува како „егоцентрична и манипулативна кучка.