Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

Концертот „Магија на музиката“ со обоа и харфа

%d0%b2%d1%811

Концертот „Магија на музиката“ ќе се одрќи утревечер во Музејот на град Скопје во 20 часот.

На концертот ќе настапат македонскиот обоист Васил Атанасов и Кохан Андониан од Бугарија, на харфа.

На програмата се дела на Шуберт, Бах, Вебер, Жерман….