Број на текстови објавени денес: 76
image003
image003

Кога ја нема Памела, Асанж си игра со мачето дотерано со вратоврска ФОТО

asanz-macka

Папараците кои се постојано присутни пред амбасадата на Еквадор во Лондон, успеаја да ја фотографираат мачката на Џулијан Асанж, која му е подарок од неговите деца.

Мачето на Асанж е постојано дотерано со вратоврска, па хејтерите на социјалните мрежи тоа го протолкуваа како доказ, дека на нејзиниот сопственик му е многу здодевно.