Број на текстови објавени денес: 53
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Кичевци имале „блиска средба“ со мечка ВИДЕО

%d0%bc%d0%b5%d1%87%d0%ba%d0%b0

На Илинска Планина, група кичевци неодамна имале „блиска средба“ си мечка, за што сведочи видеото кое денеска се појави на социјалните мрежи.

За време на нивната прошетка во природа се појавила кафеава мечка со која се нашле буквално очи во очи, која не покажала агресивност и избегала од нив.

Лани мештаните имаа средба со мечка која трчаше на патот Охрид-Кичево со своите мали мечиња.