Број на текстови објавени денес: 53
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

КИРАЦОСКИ И МИТРЕСКИ НА НЕПСОРЕДНИ СРЕДБИ СО ЖИТЕЛИТЕ НА СТРУГА И ВРАНИШТА -ФОТО

15170969_1240273186029019_4951064340879339314_n

Денес Александар Кирацоски заедно со кандидатот за пратеник од Струга Јован Митрески оставрија непосредни средби со граѓаните на Струга и Враништа.Кирацоски во непосредни средби ги слушна сите оние тешки наталожени проблеми со кој се соочуваат жителите .