Број на текстови објавени денес: 0
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Кекеновски: Никола Тодоров и се е можно!

%d1%98%d0%be%d0%b2%d0%b52

Ќе ми дојде во Изборната единица бр. 2 оној сезнајкото Никола Тодоров. Ауууу… опасен кандидат. Министер кој го „среди“ образованието, а го „досреди“ здравството.

Се надевам дека ќе има храброст да се пофали со неговите „успеси“ на овие полиња. Можеби ќе им каже нешто повеќе на избирачите како е најлесно да се сруши до темел образовниот и здравственот систем, како се крадат избори, па нешто за инсулините, за евтините лекарства и тендерите и за уште многу нешта…

Ќе биде пелтечење на јавна сцена…

Со речникот на фудбалерите „ќе ми легне на волеј“. Оффф, Оффф ТОДОРОФФФФ

 

(Статус на Фејсбук на Јове Кекеновски)