Број на текстови објавени денес: 39
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Кандидатка на ВМРО-ДПМНЕ дели пропаганден материјал на СДСМ

15239161_10211159241207141_1789085372_n

Валентина Стефановска кандидат за пратеник во изборната единица 6 (Тетовско – Гостиварска) и претседател на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ во Тетово, вчера се појави на штандот на СДСМ и се вклучи во делење на промотивниот материјал на опозицијата предводена од СДСМ. На фотографијата се гледа како Стефановска држи промотивен материјал од програмата „План за живот” на СДСМ. Таа стои пред штандот на кој пишува: „Парите ќе ги вратиме на граѓаните”.