Број на текстови објавени денес: 74
image003
image003

Како да се биде добар карате родител?

karate8

Замислете го овој ужас: Секој ден, со години, ги возите вашите деца на тренинг по карате, на натпревари и кампови. Потрошивте цел брод пари за униформи, за појаси, надградби и опрема. Сте потрошиле стотици часови за немилосрдно да ги истуркате своите деца до крајните граници. И тогаш еден ден… Тие се откажуваат.

Туку така. Вашето срце е скршено. Зошто?