Број на текстови објавени денес: 39
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Исчезнат велешанец се појавил на Табановце

download-768

Вчера на граничниот премин Табановце, полицајците биле видно изненадени кога за влез дошол 52-годишниот П.Д. од Велес. Овој велешанец од своите најблиски пред неколку дена бил пријавен дека е исчезнат. За неговото пристигнување на Табановце веднаш била алармирана и велешката полиција.