Број на текстови објавени денес: 7
DVE-LIRI-Baner6-970x90

Хрватите измислија нов спорт (ВИДЕО)

336

Корисниците на Редит открија 4 години стар видео клип кој е снимен во Загорје, Хрватска. Откако повторно е постиран на јутуб, видеото е прав хит. Станува збор за нов спорт кој го измислиле жителите на Загорје. Тие традиционалното „летање свињи“ го измениле со „летање на буриња“.