Број на текстови објавени денес: 83
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Изборна единица 3,Илија Димовски, носител на криминалот во Република Македонија

14992199_1286216941409655_776019230821711872_n

Илија Димовски, носител на криминалот во Република Македонија. Изборна единица 3. Тој вредно го бранеше криминалот во Собранието и преку пропагандата. Зошто нема да гласате за него?