Број на текстови објавени денес: 39
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Избегнат инцидент во партиски штаб на СДСМ во Кочани

download-4234

Претседателот на Општинската организација на СДСМ во Кочани, вчера пријавил дека непознати лица насилно влегле во изборниот штаб лоциран во „Шопинг центар“. Во критичното време внатре биле само четворица партиски членови. Непознатите на нив им се заканувале. Еден од насилниците го отстранило изборниот плакатен материјал, кој бил поставен на излогот од штабот, го фрлил во картонска кутија и си заминале