Број на текстови објавени денес: 48
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Ивановски: Официјално станав кандидат за пратеник на СДСМ во САД

%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b2%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8

Кандидатската листа на СДСМ во Изборната единица број 7 во дијаспората ја сочинуваат :
1. Блажо Стојанов, Локарно,Швајцарија
2. Зоран Ивановски, Њујорк, САД
3. Снежана Димитровска, Канбера, Австралија

Ивановски денеска тоа и официјално го соопшти на својата Фејсбук страница

„Денеска е и официјално дека моето име се наоѓа на листата за пратеници предложени од опозицијата во ИЕ7. За сите мои размислувања, контакти, дебати ви стојам на располагање“, напиша Ивановски.