Број на текстови објавени денес: 0
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Започна првиот митинг на опозицијата во Прилеп (ВИДЕО во ЖИВО )

download792

Здружената опицијата предводена од СДСМ вечерва ја стартуваше својата изборна кампања во Прилеп. Ви овозможуваме следење на митингот во живо. За следење во живо кликнете на синиот линк.