Број на текстови објавени денес: 0
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Заложничка криза во банка во Џексонвил

%d0%b7%d0%b0%d0%bb%d0%be%d0%b6%d0%bd%d1%86%d0%b8-%d0%b2%d0%be-%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d0%b0

Властите во Флорида соопштија дека во тек е заложничка криза во банка во Џексонвил, каде еден ограбувач држи неколку лица, како и дека полицијата е на лице место.

И полициските преговарачки тимови исто така се на лице место.

Портпаролката на канцеларијата на локалниот шериф Мелиса Бухеда изјави дека првичниот повик до полицијата укажува дека е можно некој да е застрелан за време на грабежот, но оти засега не може да биде потврдена информацијата.

Таа додаде дека е непознат бројот на заложници во банката