Број на текстови објавени денес: 0
MAZDABaner1
MAZDABaner1Mobile

Заев: Груевски е издишан, краде пари, краде идеи, краде и спотови

4154-zaevkocani5_251116

Дали го гледате Никола Груевски колку е издишан? Го гледате? Не само што не знае што можел да направи за граѓаните – тој не знае ни што треба да направи. И оп КОПИ – ПЕЈСТ.

Почна да го копира нашиот План. Почна да копира идеи – цели билборди, бини за митинзи. За рекламен спот нема идеја.

Ај што краде пари, краде идеи, краде човекот и спотови.

Овој ли човек може да ја води Македонија уште 4 години?

Па во пропаст не носи сите.

10 години имаше – економијата е катастрофа, животот ни е загрозен, егзистенцијата ни е загрозена, на работ на провалијата стоиме – таа на која го качил глумецот од украдениот рекламен спот за да ве убедува колку е тој за Македонија.