Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

ЗАЕВ – Го слушам вчера Груевски и се прашувам како ли го заврши економскиот факултет во Прилеп, човеков?

15241977_1263319407023059_3826920982133092293_n

„Го слушам вчера Груевски, на митинг пред членството како вели зошто Заев не го враќал ДДВ-то на Струмичани. Го гледам човекот, така цел пребледен од страв заради поразот и си велам….како ли го заврши економскиот факултет во Прилеп, човеков? Па тој е економски неписмен. Нема елементарно знаење од економија. Повратот на ДДВ го прави Владата на РМ и министерството за финансии, а не општините. Срамота е Груевски да тресеш вакви глупости, а слушам си сакал пак да бидеш Премиер. Човек кој за себе вели дека е економист, а појма нема од економија не може да води едно гранапче, а камоли држава. Затоа на 11 декември, граѓаните имаат јасен избор. ЗА ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА! “ – Zoran Zaev
#СДСМ #ПланЗаЖивот #заокружи4