Број на текстови објавени денес: 30
image003
image003

Забрана за тешки товарни возила на патниот правец Маврово-Дебар

103292860

Поради интензивни врнежи од снег воведена е забрана за сообраќај на тешки моторни возила на патниот правец крак Маврово – Дебар и обратно.Како што информира АМСМ, забраната е на сила од 21:15 часот.