Број на текстови објавени денес: 42
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Забрана за камиони кон превојот „Ѓавато“

download-3313

Од 9 часот часот на магистралниот пат А3 Ресен-Битола, на превој „Ѓавато“, воведена е забрана за движење на тешки моторни возила.