Број на текстови објавени денес: 53
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

ЕВН го збогати ВМРО ДПМНЕ со недвижен имот за 300000 евра во Ресен

????????????????????????????????????

ВМРО ДПМНЕ го збогати својот недвижен имот со нов партиски простор вреден 300.000 евра во Ресен. Како што дознава Охридскај ,ВМРО ДПМНЕ постанала сопственик на поранешната дирекција на ЕВН -Македонија во Ресен на Улица Ленинова , со корисна површина од 350 мкв и дворна површина од 2000 мкв. Како и на кој начин се извршила купопродажбата помеѓу ЕВН Македонија и политичката партија ВМРО ДПМНЕ, треба одговор да дадат двата субјекти ЕВН Макеоднија и ВМРО ДПМНЕ.

Охридскај