Број на текстови објавени денес: 0
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

д-р Фросина Ташевска-Ременски денеска и до СОНК и до вработените во градинките испрати Допис,со кој известува дека нема промена на работно време

rem

 

Во врска со реакциите на СОНК и на дел од вработените во градинките, а поврзани со укажувањето за почитување на законски утврденото работно време, министерката за труд и социјална политика д-р Фросина Ташевска-Ременски денеска и до СОНК и до вработените во градинките испрати Допис во кој што се појаснува дека нема промена на работното време.

Во прилог оригиналниот допис.

 rem

 

Со почит,

Кабинет на министер за труд и социјлана политика