Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

ДУИ ги изнајмила двокатните автобуси, цената не била за јавност?!!!!

%d0%b0%d0%bb%d0%b811

Автобусите со кои симпатизерите на ДУИ се возеа по улиците на Скопје биле изнајмени од ЈСП „Скопје“, објаснуваат од јавното претпријатие. Колку вкупно автобуси изнајмила партијата и по која цена, од ЈСП не откриваат.

„На политичката партија ДУИ и изнајмивме двокатни автобуси, врз база на претходно склучен договор. Инаку, претпријатието ги изнајмува истите возила за било каква приватна или службена потреба, по тарифник кој е определен со Одлука на Советот на Град Скопје“ велат од ЈСП.