Број на текстови објавени денес: 76
image003
image003

Државни автобуси во партиски цели: Членови на ДУИ патуваат на конвенција!

%d0%b0%d0%bb%d0%b81

Двокатни автобуси на ЈСП, со развиорени албански и знамиња на ДУИ, во колони попладнево се движат низ скопските улици. Партијата на Али Ахмети денеска, на само еден ден пред почетокот на изборната кампања, во 17 часот одржува изборна конвенција во спортскиот центар „Борис Трајковски“.

Освен одговорност од партијата зошто ги крши изборните правила, тоа треба да се бара и од државното претпријатие кое дозволило автобуси купени со народни пари да бидат користени во партиски цели.