Број на текстови објавени денес: 71
image003
image003

ДИК Џабе само бистриш политика, ако не излезеш да гласаш! (ВИДЕО

kampanja

Во екот на изборната кампања за парламантерни избори на 11 декември, кампања поведе и Државната изборна комисија. Кампањата е за фер и демократски избори, а е под мотото – Џабе само бистриш политика, ако не излезеш да гласаш!

Погледнете го спотот: