Број на текстови објавени денес: 0
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

ДЕЧКИТЕ КОЈ ГО ПРИЗНАВААТ САМО СУДОТ НА ПАРТИЈАТА ,А НЕ ЈА ПРИЗНАВААТ ДРЖАВАТА ?!

14962542_10202555200439178_2132215922009398407_n

Децата и внучината на УДА И КОС се’ обединија,воскресна старото удбашко братсво!За нив не важат законите на Република Македонија!Тие,одбраните ,наследниците на удбашките структури,синови и внуци на кодошите ,сакаат да одговаараат само пред судот на партијата,секако по законит на поранешната СФРЈ?!Александар Марко Ранковиќ го создад како мерка за преваспитување во 1949 година злогласниот Голи Оток, денес наследниците – отпадот од кодошите од УДБА , ја претворија Македонија во Аушвиц, кој ќе с спротистави ,или постанува политички затвотеник , или мртовец по нарачка на челникот на партијата на власт?! Од кога помина фамозниот „Закон за лустери“, каде лустрацијата Аџиев ја направи по нарачка на Големиот брат на Фирерот,следуваше експресна нивна рехабилитација, секако во мал дел ги венсоа на голема врата како коалициони партнери во име на борбата за некаква си преродбеничка Македонија?!

Оние кои не ги признаваат законите во Република Македонија , нејзиниот Устав, туку ги признаваат само законите на партијата ,скако дека преставува врв на диктатурата и анархијаата во Македонија. Кога од Кодошите направија ИДОЛИ, а од курвите примери,мафијашката структира на власта бара спас, спасот е пратеничкото столче, имунитетот, се до оној момент додека не си ја доприватизираат Македонија во целина?!

За да успеат во таквата нивна намера , преку потребна им беше и подршката од Скопската Масонска Ложа ,на која пред само една година од страна на Лондоснката ложа оддземен и е суверенитетот, па така поитаа преку Васко Ефтов со фамозно интервју со Др јовица Угриновски ,лажно да прикажат дека и масоните стоеле зад Груевски,за што одговорно тврдиме дека Масонеријата не поддржува лопови и криминалци , а никогаш ниту го пддржувала Никола Груевски и неговиот начин на владеење , зошто токму дел од големите мајстори на Масонската ложа биле таргет на незаконско следење на нивните комуникации.

Можеби Груевски го признава само судот на партијата , но народот не го признава Груевски, дали партијата ќе бид над народот, секако останува да видиме ..

ОхридСкај -Сашо Денесовски