Број на текстови објавени денес: 70
DVE-LIRI-Baner6-970x90

Ден на шо?! – нова фотомонтажа на Дојранлиев

drv

Погледнете ја најновата фотомонтажа на Александар Дојранлиев инспирирана од денешениот ден на дрвото.

Монтажата е насловена „Ден на шо?! “