Број на текстови објавени денес: 93
image003
image003

ДЕВОЈКА ПАДНАЛА ВО ПРОВАЛИЈА НА ГАЛИЧИЦА,ТПП, И БРАЗА ПОМОШ ОХРИД СЕ УПАТИЛЕ НА ГАЛИЧИЦА

galicica_inside

Девојка на возраст од 21 година пред еден час паднала во провалија на планината Галичица дознава Охридскај.како што дознаваме екипи на Итната Медициснка Помош од Охрид  и територијаната противпожарна единица од Охрид веќе се упатиле на планискиот масив Галичица.Како што дознаваме девојката била вон животна опасност.Повеќе информации во текот на денот.

Охридскај