Број на текстови објавени денес: 0
MAZDABaner1
MAZDABaner1Mobile

ДАЛИ СЛЕДЕН ЧЕКОР НА ГРУЕВСКИ ЌЕ БИДЕ ЗМАЕНА НА ЛАВОТ СО ПЕТОКРАКА?!!

15036403_10155189073032565_7821449803638267653_n

Да го земе Никола Груевски во коалиција лустрираниот кодош Слободан Угриновски е потег на очај!Од една страна нарачана лустрација , од друга страна пакт со УДБА? Децата на комунизмот никако д асе откажат од нивната фамилијарна судба, наречена УДБА!?

Што е следно? Дали грбот со Лавот ќе го заменат со петокрака?Вакво валкано сценарио не можеше да замисли ниту Александар Марко Ранковиќ, Груевски го прошиша!!

Охридскај