Број на текстови објавени денес: 0
image003
image003

Дали се сеќавате на Фифи Јаневска? Ужива во животот во Шведска ФОТО

fifi-x_1000x0

Фифи Јаневска (односно Филип Јаневски) пред две години ја изненади јавноста со својата појава во музичкото шоу „Икс фактор“, пишува српски „Ало!“

Фифи денес живее во Шведска, во Стокхолм каде што оваа година учествувала на тамошниот „Прајд“, а таа во јавноста разменува нежности со девојки.

Колку Фифи е прифатена во новото опкружување докажува и тоа дека во црквата изведува светски евергини.

Фифи учествуваше во „Икс фактор“ заедно со Маринела, ќерката на Слаѓа Делибашиќ и Џоле Џогани, но набрзо испадна од натпреварувањето.

Фифи минатата година најавила во интервјуто за „Ало!“, дека се преселила во Шведска за да го промени полот, а до каде стасала со телесната трансформација сè уште не е познато.