Број на текстови објавени денес: 30
image003
image003

Дали на крај македонскиот Цезар -Груевски,ќе биде политички убиен од малиот син Брут-Ахмети?

ali-ahmeti-nikola-gruevski-565x284

Лутиот екс премиер Груевски и неговиот политички син Ахмети, во време кога не можат ниту на мртов којн опаш да му искубаат, повеќе милуваат да говорат за теории на западно и источен политички заговор, старнски служби со за едниот шолти комбиња ,за другиот зелени комбина , при тоа посебен акцент насучувајќи кон нацционалистичката реторика ,со акцент на обвинување на опозицијата!

Тандемот Груевски-Ахмети , од петни жили се обидуваат да му објаснат на народот како невозможното е возможно, како ненормалното е нормално во Македонија, при тоа сокривајќи го основниот факт , сурова македонска реалност,дека за да опстани нивната политичка љубов ,на терет на македонските граѓани има над 30.000 граѓани кој примаат месечни плати,а истите не знаат ниту каде се вработени,битно е дека во име на мирната фамилијарна хармонија на Груевски-Ахмети,ете големиот Македонски Цезар му одоволил на помалиот син, фамилијарна поделба на пленот!

За таа цел  и партијата на големиот татко Никола Груевски – ВМРО ДПМНЕ , но и на синот Али Ахмети,ја вклучија целокупната пропагандна машиенерија ,како тоа пратеничките листи на СДСМ не биле добри,како тоаа имало некаков си револт во СДСМ,и слични недоветни флоскули, небаре Груевски-Ахмети повеќе се загрижиле за СДСМ ,отколку за нивните партии???

Нелегално прислушкуваните разговори ,силно ги потресоа таборите на двајцата во фамилијата,во дел знаат што се поседува СЈО, но им останува Пелин што се исчезнало надвор по приватни архиви, едноставно контролата на Големиот Цезар му излегла од посакуваната контрола.

Стравот во таборот на големиот татко Никола Груевски од СЈО и од нелегално прислушкуваните разговори е голем , но уште поголем е кај синчето Ахмети, зошто албанскиот етникум посебно е конзервативен околу делот на таканаречените „Секс бомби“,од  кој само три излегоа во јавност. Но ,секако тука е и стравот и кај големиот Цезар,и двјцата браќа незнаат што се и кој поседува од нелегално прислушуваните разговори, но и до каде е моќта на СЈО да оди со истраги , но и најважното кое ги тишти ,а тоа е ,до кога судиите од тевтерчето ќе може да го издржат притисокот на партијата на големиот Цезар ,да постапуваат спротивно на законите во Р.М.

Но она што останало од страиот Рим , ќе се случи и во Макеоднија, дали на крај македонскиот Цезар -Груевски,ќе биде политички убиен од малиот син Брут-Ахмети?Раздели ,па владеј , ќе помине,сексот останува , нека го запрашаат Диме Спасов-Калигула.

Охридскај