Број на текстови објавени денес: 64
MAZDA-CX3-09.2018
MAZDA-CX3-09.2018-Mobile

ГРУЕВСКИ ПОКРАЈ ГАТАЧКА ОД ОХРИД , СИ ИМАЛ И ДОКТОРКА НЕВРОПСИХИЈАТАР КОЈА МУ ДРЖЕЛА СЕЈАНСИ!!!

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ , не само што имал ГАТАЧКА -ЈАСНОВИДКА  ОД ОХРИД ,која му држела сејанси во неговиот кабинет, како што дознава Охридскај од свој извори , ГРУЕВСИ ИМАЛ И ДОКТОРКА -НЕВРОПСИХИЈАТАР ОД ОХРИД.како што дознаваме , докторката која е вработена во Општа Болница Охрид , а чиј сопруг е пратеник во собранието на Р.М. на Груевски и на неговата сопруга им држела психијатриски сеанси еднаш неделно!!??

Кога ќе се’ направи спој на потреба од ГАТАЧКА ,НО И ПОТРЕБА ОД НЕВРОПСИХИЈАТАР, тогаш ДПМНЕ под наитно нека си бара нов лидер.

Колку успеа Гатачката да му помогне на Груевски , видовме, не знаеме колку ќе успее докторката Невропсихијатар во нејзините сеанси со ГРУЕВСКИ ДА ГО ВРАТИ НА ПРАВ ПАТ, секако дека останува да покаже времето , доколку во меѓувреме Груевски не го номинира за претседателски кандидат сопругот на Докторката!??

Охридскај