Број на текстови објавени денес: 0
LAKI HOTEL
LAKI HOTEL

Голем митинг на СДСМ и коалицијата во Берово

images-1362

Денеска со почеток во 19.30 часот, централниот караван на СДСМ и коалицијата ќе одржи Централен митинг во Берово (Плоштад Димитар Беровски). На митингот ќе се обрати претседателот на СДСМ, Зоран Заев. Претходно, минитнг ќе се одржи во Пехчево (Дом на културата „Јане Сандански“), со почеток во 17.30 часот.